Log in op jouw account Inloggen
FAQ

Veel gestelde vragen


1. Log in op de website

2. Ga naar "Account instellingen"

3. Kies voor "Verander e-mailadres". Er wordt nu een e-mail verstuurd naar jouw nieuwe e-mailadres. Klik op de link in deze e-mail om je nieuwe e-mailadres te bevestigen. Let op: Bevestig jouw nieuwe e-mailadres binnen 24 uur, anders verloopt de bevestigingslink.

1. Log in op de website

2. Ga naar "Account instellingen"

3. Onderaan de pagina kan je je account verwijderen.

1. Log in op de website

2. Ga naar "Account instellingen"

3. Je kan hier je notificatie instellingen wijzigen.

1. Log in op de website

2. Je komt nu op je profielpagina waar je jouw gegevens kunt aanpassen door op de groene pennen te klikken.

1. Ga naar de website

2. Klik op aanmelden.

3. Klik op "Wachtwoord vergeten" Vul vervolgens je e-mailadres waarmee je bent geregistreerd en druk op "Verstuur" Open de naar jou gestuurde e-mail en druk op de link om een nieuw wachtwoord in te stellen. In de e-mail staat ook gelijk welke gebruikersnaam bij het nieuw aan te maken wachtwoord hoort.

1. Log in op de website

2. Ga naar "Mijn profiel" Klik op "Albums"

3. Klik op meer toevoegen

4. Selecteer een foto en voeg hem toe.

Als je een foto wilt uploaden moet deze een minimale afmeting hebben van 500 pixels (hoogte/breedte) en de foto mag niet groter zijn dan 2MB. De bestandsformaten die geaccepteerd worden zijn JPG, JPEG en PNG.

Om berichten te versturen op de website heb je credits nodig. Deze credits kun je op verschillende manieren kopen. De credits zijn te koop in verschillende pakketten. Betalen werkt snel en eenvoudig. Hoe groter het pakket hoe voordeliger de credits zijn. Je kunt bij het aanschaffen van een creditbundel kiezen uit de volgende veilige betaalmethodes:

- iDeal: Als je iDeal selecteert kies je de bank waarmee je de credits wilt aankopen en klik je op betaal credits. Volg daarna de betaalinstructies van de bank om de aankoop te voltooien. Daarna word je teruggeleid naar de website waar de aangekochte credits worden toegevoegd aan je account.

- Bankcontact/MrCash: Als je Bankcontact selecteert kun je gelijk Betaal credits aanklikken om door te gaan naar de betaalpagina. Vul je kaartnummer en vervaldatum in en klik op betaal. Vervolg de veiligheidsprocedure om de betaling te voltooien. Daarna word je teruggeleid naar de website waar de aangekochte credits worden toegevoegd aan je account.

- Bankoverschrijving: Als je wilt betalen doormiddel van een bankoverschrijving selecteer je bank overschrijving en druk je op betaal credits. Daarna krijg je de informatie te zien die je moet invullen om de overschrijving te voltooien bij je bank. Nadat het geld is overgemaakt door de bank op de betreffende rekening zullen de credits automatisch op jouw account worden toegevoegd. Let op: Hou er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voor het geld is ontvangen en de credits dus niet gelijk aan jouw account worden toegevoegd. Het is per bank verschillend hoe lang het duurt voordat het geld is overgeschreven.

Als je een betaling aan luckyflirts overmaakt via bijvoorbeeld iDeal, Bankcontact of Paysafecard zal er op je bankafschrift geen luckyflirts of andere herkenbare tekst komen te staan. Je ziet alleen een betalingskenmerk en de naam van het bedrijf die de betalingen verwerkt, namelijk DigiWallet.nl

Indien je na een voltooide betaling geen credits hebt ontvangen, adviseren we je om contact met ons op te nemen middels het contactformulier.

Iedereen die 18 jaar of ouder is en serieus op zoek is naar een leuk contact of misschien wel een vriendschap is hier welkom. Maar ook als je gewoon op zoek bent naar een pikant contact kun je hier terecht.

Om je aan te melden op deze website, dien je allereerst naar deze website te gaan. Als je daar eenmaal bent vind je op de homepagina een registratieformulier. Vul vervolgens alle gevraagde gegevens in en klik op Registreren om het aanmeldproces te voltooien.

Een profielfoto is voor geen van onze leden verplicht. Wel is het natuurlijk zo dat een profielfoto een leukere indruk maakt en tot meer gespreksstof kan leiden, we merken dat leden met een profielfoto meer aanspraak krijgen dan leden zonder een profielfoto. We willen je dus als tip meegeven dit wel te doen. Echter je bent volledig vrij in deze keuze.

Jouw account is strikt prive en niemand anders dan jijzelf heeft dan ook toegang tot jouw account. De website wordt geexploiteerd door Razapo Europe SL. Persoonlijke gegevens van gebruikers van Razapo Europe-producten en -diensten worden zorgvuldig behandeld en beveiligd.

Natuurlijk is het van belang dat je een goed wachtwoord kiest zodat alleen jij op jouw profiel kunt komen. Bij ons moet het wachtwoord minimaal 6 karakters bevatten. Neem geen bestaand wachtwoord of persoonlijke gegevens zoals bijvoorbeeld jouw verjaardag. Kies een nieuw wachtwoord wat voor andere niet makkelijk te raden is. Door letters, cijfers en speciale karakters te combineren maak je het wachtwoord moeilijker te raden.

Bij ongewenste berichten en/of gedrag kan je onze helpdesk raadplegen via het contactformulier. Zodra wij jouw mailtje hebben ontvangen, zullen wij direct actie ondernemen en gepaste maatregelen toepassen.

Het kan soms zo zijn dat de browser waarvan je gebruik maakt de site niet goed opent. Wij raden je aan het nog eens in een andere browser te proberen. Mocht het dan nog steeds niet lukken dan kan je het beste contact opnemen met onze helpdesk via het contactformulier.

De Website biedt een chatdienst aan met als doel het flirten met Fictieve Profielen, waarbij onder flirten wordt verstaan het uitwisselen van erotische chatberichten tegen vergoeding van een bepaald bedrag per Chatbericht. Afspraken maken met deze fictieve profielen is niet mogelijk.

Meestal komt dit doordat jouw e-mailservice onze e-mails als spam ziet. Dit kan erg vervelend zijn omdat je dan niet weet wanneer je een leuk bericht hebt ontvangen. Wat kan je daartegen doen? - Om te zien of je een bericht hebt ontvangen kan je inloggen op deze website. - Als een e-mail van ons in jouw spamfolder terecht komt, dan heb je vaak de mogelijkheid om aan te geven dat e-mails van ons niet als spam gezien moeten worden. Als je dat aangeeft, dan komen onze e-mails in jouw normale inbox terecht. Deze optie kan je vinden door een e-mail bericht van ons open te maken die in jouw spamfolder terecht is gekomen.


Heb je nog verdere vragen? Neem dan contact met ons op.